Bareldsweg 10, 7983KH Wapse, NL
+0521 551349
klaas.scholten@hetnet.nl

Ons bedrijf

In en Verkoop - Reparatie van Landbouwmachines - Staalconstructies

Sinds 1994 zijn wij, als bedrijf , gevestigd aan de Bareldsweg 10 in Wapse. Het begon jaren eerder al hobbymatig , het repareren en het vinden van oplossingen voor problemen aan bestaande landbouwmachines heeft altijd een grote rol gespeeld. Door de reparaties kwam dan ook de vraag naar nieuwe machines. Weloverwogen zijn wij dan ook dealer geworden van diverse merken.

Door de diversiteit aan merken kunnen wij dan ook aan bijna ieders wens voldoen. Constructies leveren wij veel op maat gemaakt, spantconstructies, hekwerk en vele andere soorten van constructiewerk kunnen wij naar wens uitvoeren. Ook in de stalinrichting  kunnen wij op maat gemaakte stalinrichting/ hekken maken en leveren. In de tuin en park branche leveren wij o.a. de maaiers van Stiga  , bosmaaiers en kettingzagen van Stiga en Hitachi. Ook het uitvinden en maken van nieuwe machines heeft onze aandacht, zo hebben wij, na aanvraag van een klant, een bollenschubmachine ontworpen. Deze is al naar meerdere landen geëxporteerd (waaronder naar Nieuw-Zeeland, Frankrijk en Chili).  Deze machine laat ook maar weer eens zien dat vaak een heel eenvoudige machine prima kan werken en ook nog veel geldbesparend kan zijn.

Voor ons is de wens van de klant een heel belangrijk aspect in het zaken doen, reclame maken en adverteren doen wij dan ook nagenoeg niet, want betere reclame als een tevreden klant kunnen wij ons dan ook niet voorstellen. 

Als u vragen heeft of gewoon eens wilt kennismaken, kom gerust eens langs.

Klaas en Henny Scholten