Bareldsweg 10, 7983KH Wapse, NL
+0521 551349
klaas.scholten@hetnet.nl

Merken

In en Verkoop - Reparatie van Landbouwmachines - Staalconstructies

Giant

Wij zijn dealer van Giantshovels , voor een passende aanbieding staan wij u graag te woord .
U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden te bekijken .
https://www.tobroco-giant.com/

Lely

Lely is een wereldwijd opererende fabrikant en leverancier van hightech en innovatieve producten in de agrotechniek. Lely heeft al 60 jaar een uitstekende reputatie vanwege de levering van producten, diensten en oplossingen die relevant en zinnig zijn voor veehouders, eenvoudigweg omdat ze specifiek zijn toegespitst op de behoeften van de sector. Lely is dan ook erkend marktleider op het gebied van verkoop en service van geautomatiseerde melksystemen en heeft daarnaast een sterke positie in de sector ruwvoederwinningsmachines.

Kuhn

Werktuigenfabrikant Kuhn heeft door de jaren heen een indrukwekkend en innovatief assortiment werktuigen en machines opgebouwd. Bekend zijn de ploegen, eggen, frezen en kunstmeststrooiers. Maar ook zaaimachines, hakselaars, maaiers, schudders en harken van dit kwaliteitsmerk zijn door ons te leveren. Producten uit het Kuhn assortiment worden zowel in de akkerbouw als de veehouderij veelvuldig toegepast.

Strautmann

Het merk dat al jaren garant staat voor kwaliteit en degelijkheid in de wereld van onder meer opraapwagens en voermengwagens.Het programma van Strautmann bestaat ondermeer uit mestverspreiders, voermengwagens, voerverdeelwagens en kuilvoersnijders.

Trioliet

Trioliet Voertechniek “voert” tot optimale resultaten! Trioliet is een toonaangevende Nederlandse producent van machines voor de voertechniek. Trioliet heeft zich ontwikkeld tot een leidinggevende fabrikant van maatwerk-oplossingen voor de moderne, professionele melkveehouders. Trioliet werkt continu aan nieuwe ontwikkelingen, nieuwe technologieën en nieuwe technieken. Zowel de werkwijze als het bedieningsgemak van de machines staat voorop. Trioliet wil het werk voor de gebruiker immers makkelijker maken en wil graag dat zij een lange tijd kunt genieten van de betrouwbaarheid van de machines van Trioliet.

Pottinger

Pottinger is de specialist in hooibouw en grondbewerking. Pottinger beschikt onder andere over de volgende producten:

  • Hooibouwmachines: maaiers, schudders, harken, opraapwagens, rondebalenpersen en wikkelaars.
  • Grondbewerkingsmateriaal: ploegen, stoppelcultivatoren, zaaimachines en verschillende eggen.

 

Peecon

Peecon produceert op een totale oppervlakte van 60.000 m2 duizenden machines per jaar, variërend van kunstmeststrooiers tot voermengwagens, die naar meer dan 35 landen worden geëxporteerd.

Stiga

Stiga uit Zweden staat al jaren bekend om haar kwalitatief hoogwaardige ‘tuin & park’-machines. De producten van Stiga variëren van kleine elektrische grasmaaiers tot benzine grasmaaiers en van hakselaars, trimmers tot sneeuwschuiven en zitmaaiers die geschikt zijn voor professioneel gebruik.
 

Murray

Murray een hoogwaardig en betrouwbare partner in gazononderhoud .Van duw tot zitmaaier een
maaier die bezit over geraffineerde techniek en onvoorwaardelijke functionaliteit . Geschikt voor de hobbyist en de proffessional .

 

Solo

Solo biedt een zeer ruim assortiment bosmaaiers, kettingzagen, bladblazers en heggenscharen voor het professionele en hobby segment.

Dit is een demo-winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden uitgeleverd. Sluiten