Bareldsweg 10, 7983KH Wapse, NL
+0521 551349
klaas.scholten@hetnet.nl

Merken

In en Verkoop - Reparatie van Landbouwmachines - Staalconstructies

Pottinger

Pottinger is de specialist in hooibouw en grondbewerking. Pottinger beschikt onder andere over de volgende producten:

  • Hooibouwmachines: maaiers, schudders, harken, opraapwagens, rondebalenpersen en wikkelaars.
  • Grondbewerkingsmateriaal: ploegen, stoppelcultivatoren, zaaimachines en verschillende eggen.

 

Kuhn

Werktuigenfabrikant Kuhn heeft door de jaren heen een indrukwekkend en innovatief assortiment werktuigen en machines opgebouwd. Bekend zijn de ploegen, eggen, frezen en kunstmeststrooiers. Maar ook zaaimachines, hakselaars, maaiers, schudders en harken van dit kwaliteitsmerk zijn door ons te leveren. Producten uit het Kuhn assortiment worden zowel in de akkerbouw als de veehouderij veelvuldig toegepast.

 

Trioliet

Trioliet Voertechniek “voert” tot optimale resultaten! Trioliet is een toonaangevende Nederlandse producent van machines voor de voertechniek. Trioliet heeft zich ontwikkeld tot een leidinggevende fabrikant van maatwerk-oplossingen voor de moderne, professionele melkveehouders. Trioliet werkt continu aan nieuwe ontwikkelingen, nieuwe technologieën en nieuwe technieken. Zowel de werkwijze als het bedieningsgemak van de machines staat voorop. Trioliet wil het werk voor de gebruiker immers makkelijker maken en wil graag dat zij een lange tijd kunt genieten van de betrouwbaarheid van de machines van Trioliet.

 

Peecon

Peecon produceert op een totale oppervlakte van 60.000 m2 duizenden machines per jaar, variërend van kunstmeststrooiers tot voermengwagens, die naar meer dan 35 landen worden geëxporteerd.

 

Kioti

Kioti, mini tractoren

 

Giant

Wij zijn dealer van Giantshovels , voor een passende aanbieding staan wij u graag te woord .
U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden te bekijken .
https://www.tobroco-giant.com/

 

Eurotrac

Sinds kort zijn wij dealer geworden van een nieuw merk shovels, namelijk Eurotrac. Eurotrac profesionele wielladers zijn door de compacte bouw zeer gebruiksvriendelijk en voor alle werk inzetbaar.

 

Stiga

Stiga uit Zweden staat al jaren bekend om haar kwalitatief hoogwaardige ‘tuin & park’-machines. De producten van Stiga variëren van kleine elektrische grasmaaiers tot benzine grasmaaiers en van hakselaars, trimmers tot sneeuwschuiven en zitmaaiers die geschikt zijn voor professioneel gebruik.

 

EGO

EGO power plus, EGO heeft een groot assortiment aan tuin en park machines waaronder: duw maaiers, bladblazers, kettingzagen en ga zo maar verder. Het speciale aan EGO is dat alle machines volledig elektrisch zijn, en draaien op een accu. Dit betekend geen benzine of aspen gebruik en minder