Bareldsweg 10, 7983KH Wapse, NL
+0521 551349
klaas.scholten@hetnet.nl

Merken

In en Verkoop - Reparatie van Landbouwmachines - Staalconstructies

Pöttinger

Pottinger is de specialist in hooibouw en grondbewerking. In 1991 is het bedrijf begonnen met de ontwikkeling van het familiebedrijf PÖTTINGER tot een internationaal toonaangevende fabrikant. Als specialist op het gebied van grasland, bodembewerking en zaaitechnologie levert het bedrijf een bijdrage aan de duurzame verhoging van de effectiviteit, efficiëntie en kwaliteit in de landbouwproductie en ziet het zichzelf als een betrouwbare partner voor zijn klanten. Pottinger beschikt onder andere over de volgende producten:

– Hooibouwmachines: maaiers, schudders, harken, opraapwagens, rondebalenpersen en wikkelaars.

– Grondbewerkingsmateriaal: ploegen, stoppelcultivatoren, zaaimachines en verschillende eggen.

https://www.poettinger.at/nl_nl#

 

 

Kuhn

Werktuigenfabrikant Kuhn heeft door de jaren heen een indrukwekkend en innovatief assortiment werktuigen en machines opgebouwd. Bekend zijn de ploegen, eggen, frezen en kunstmeststrooiers. Maar ook zaaimachines, hakselaars, maaiers, schudders en harken van dit kwaliteitsmerk zijn door ons te leveren. Producten uit het Kuhn assortiment worden zowel in de akkerbouw als de veehouderij veelvuldig toegepast.

KUHN is in 1828 opgericht en uitgegroeid tot een referentiemerk voor landbouwmachines. De KUHN Group, wereldwijd leider op het gebied van landbouwmachines, ontwerpt, produceert en distribueert een volledig assortiment innovatieve en hoogwaardige landbouwmachines en -diensten. Om steeds weer nieuwe innovatieve oplossingen aan de landbouwsector te kunnen aanbieden, heeft de KUHN Group meer dan 2000 internationale patenten geregistreerd. Het assortiment dat Kuhn in meer dan 100 landen voeren is bedoeld voor gewasbeheer, voerproductie, veeteelt, landschapsonderhoud en elektronica. Ontdek nu het volledige assortiment landbouwmachines.

https://www.kuhn.com/nl

 

 

Trioliet

Trioliet Voertechniek “voert” tot optimale resultaten! Trioliet is een toonaangevende Nederlandse producent van machines voor de voertechniek. Trioliet heeft zich ontwikkeld tot een leidinggevende fabrikant van maatwerk-oplossingen voor de moderne, professionele melkveehouders. Trioliet werkt continu aan nieuwe ontwikkelingen, nieuwe technologieën en nieuwe technieken. Zowel de werkwijze als het bedieningsgemak van de machines staat voorop. Trioliet wil het werk voor de gebruiker immers makkelijker maken en wil graag dat zij een lange tijd kunt genieten van de betrouwbaarheid van de machines van Trioliet.

https://www.trioliet.nl/

 

Peecon

Peecon is de merknaam van Peeters Landbouwmachines uit Etten Leur.

Peeters Landbouwmachines is gestart als mechanisatiebedrijf in Achtmaal en is uitgegroeid tot een bekende fabrikant voor landbouwmachines . Naast de bekende tanks en bemesters heeft het ook nog diverse kleinere machines. Hierbij kunt denken aan schepbakken, cultivatoren, schuiven en palletdragers. Peecon produceert op een totale oppervlakte van 60.000 m2 duizenden machines per jaar, variërend van kunstmeststrooiers tot voermengwagens, die naar meer dan 35 landen worden geëxporteerd.

https://peetersgroup.com/machines/?_machine_brands=peecon

 

 

Kioti

Het gebruiksdoel van de tractor is zeer bepalend voor het soort tractor dat u kiest. Gaat het om bijvoorbeeld tuinen en parken, golfbanen, landbouw of zoekt u een tractor die eigenlijk alles kan? Kioti heeft diverse series met allerlei verschillende vermogens. De CS-serie (subcompact-tractoren) bijvoorbeeld heeft vermogens tussen de 21 en 26 pk (stage 5) en de PX-serie (landbouwtractoren) biedt vermogens tussen de 103 en 115 pk.Kioti is al 70 jaar bezig met het ontwikkelen van oplossingen die beter zijn voor het milieu. De Kioti tractoren vanaf 25 pk vermogen zijn de meest duurzame motoren die er op de markt beschikbaar zijn en de ontwikkelingen stoppen daar niet. Het merk blijft investeren in steeds duurzamere tractoren. Bij Pols volgen we deze en alle andere ontwikkelingen in duurzaamheid in de branche (o.a. met betrekking tot stikstof) op de voet. We zijn op de hoogte van de normen en adviseren u graag over milieuvriendelijke oplossingen.

Kioti vanaf heden standaard 5 jaar garantie* op nieuwe tractoren.

https://www.kiotibenelux.nl/

 

 

Giant

Compacte krachtpatser
Onze wielladers kunnen het best omschreven worden als compacte krachtpatsers. Wendbaar, maar ook ijzersterk. Speciaal ontworpen om in kleine ruimtes naadloos zwaar werk uit te voeren. Bovendien zijn onze wielladers zo ingericht, dat ze altijd beschikken over veel grip en trekkracht. Precisie staat centraal.

Diesel en elektrisch
Onze wielladers zijn er in verschillende soorten en maten, maar ook in verschillende brandstoftypes. Zo zijn er de vertrouwde dieselvarianten, maar kunt u ook kiezen voor een milieuvriendelijke oplossing: de elektrisch aangedreven wielladers. U herkent deze aan het groene logo. Bovendien voldoen bijna al onze wielladers aan de nieuwe ‘Stage V’ emissieklasse vereisten.

Duizend tot vijfduizend kilogram
Tobroco’s Giant wielladers zijn er voor de relatief kleine klussen, tot aan de zwaarste klus. Onze wielladers variëren van 1.000 kilogram tot maar liefst 5.000 kilogram in gewicht. Zo weet u zeker dat u in uw specifieke geval, de juiste wiellader weet te vinden.
Ook de kiplast van de wielladers varieert van 1.000 tot 5.000 kilogram. Hier geldt het principe: hoe zwaarder de wiellader, hoe zwaarder de kiplast.

https://www.tobroco-giant.com/producten/wielladers/

 

 

Eurotrac

Sinds kort zijn wij dealer geworden van een nieuw merk shovels, namelijk Eurotrac. Eurotrac profesionele wielladers zijn door de compacte bouw zeer gebruiksvriendelijk en voor alle werk inzetbaar.

https://www.eurotrac.nl/shovels/

 

 

Stiga

Stiga uit Zweden staat al jaren bekend om haar kwalitatief hoogwaardige ‘tuin & park’-machines. De producten van Stiga variëren van kleine elektrische grasmaaiers tot benzine grasmaaiers en van hakselaars, trimmers tot sneeuwschuiven en zitmaaiers die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Met een krachtige en veelzijdige zitmaaier van STIGA, maai je efficiënt en zorgeloos ieder grasoppervlak. Of je nu een enorme oppervlakte of ruig terrein moet maaien. Dankzij het robuuste ontwerp en de slimme uitrusting kan een STIGA zitmaaier het allemaal. Dankzij de comfortabele stoel, de flexibiliteit en de nauwkeurige precisie is het maaien van het gazon meer te vergelijken met een vrijetijdsbesteding dan met werkzaamheden. De STIGA zitmaaiers zijn te verdelen onder tuintractoren en frontmaaier

Tuintractoren: De STIGA zitmaaiers worden ook wel tuintractoren genoemd en zijn geschikt voor iedere tuin en ieder type gazon. De zitmaaier is te onderscheiden in een accu of benzine zitmaaier en daarnaast heb je vier verschillende modellen van de zitmaaier: De STIGA E-ride, Estate, Tornado en Combi zitmaaier. De accu zitmaaier is eenvoudig in gebruik en comfortabel om mee te rijden. Dankzij een premium batterij maai je met deze zitmaaiers een groot gazon met één lading. Maaien gaat gemakkelijk, geen lawaai, uitlaatgassen of het gedoe met onderhoud. De variant op benzine is perfect voor grote tuinen met diverse kenmerken en eisen: opvangen, mulchen of uitwerpen aan de zijkant.

Frontmaaier: Een frotmaaier is een benzine zitmaaier en heeft het maaidek vooraan. Hierdoor heb je volledige controle over de machine en het maaiterrein. Dankzij de knikkende constructie zijn obstakels gemakkelijk te omzeilen. En bovendien is het maaidek eenvoudig los te koppelen en te verwisselen met andere accessoires. Deze STIGA zitmaaiers zijn ideaal voor elke situatie, ongeacht hoe complex de omgeving. Door middel van bijbehorende accessoires van STIGA kun je met de frontmaaier bijvoorbeeld ook vegen, verticuteren, goederen vervoeren of kunstmest verspreiden.

https://www.stiga.com/nl/

 

 

EGO

EGO Power+ biedt evenveel vermogen als benzine, maar dan zonder lawaai, gedoe of dampen.
EGO produceert en ontwikkelt een uitgebalanceerd assortiment aan accutuinmachines en legt de focus op innovatie. Het assortiment is breed en diep, van grasmaaiers, grastrimmers en heggenscharen tot bladblazers en kettingzagen. Het unieke 56V ARC Lithium accuplatform levert de grootste energiecapaciteit in een handgedragen accu, wat je de kracht geeft om brandstof aangedreven tuinmachines te overtreffen.

Fieldtrac

De compacte en wendbare 18.5 en 22pk tractoren van Fieldtrac. Deze sub-compact tractoren zijn met hun 92cm breedte en korte wielbasis erg wendbaar zelfs in de zeer kleine ruimtes. Veelzijdig inzetbaar voor onder andere maaien, frezen, transport en laden. Met zijn 3 cilinder Mitsubishi motor uiterst betrouwbaar en zeer zuinig in verbruik. Fieldtrac tractoren worden geproduceerd door VST Tillers Tractors LTD, welke meer dan 50.000 tractoren per jaar produceren en één van ‘s werelds grootste tractorfabrikanten zijn. Met de kwalitatief hoogwaardige Fieldtrac tractoren heeft men zich sinds 2017 ook gericht op de Europese markt.

https://www.fieldtrac.nl/

 

Kress

Als je op zoek bent naar een efficiënte en betrouwbare robotmaaier, dan is de Kress robotmaaier zeker het overwegen waard. Dit Duitse merk heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige tuingereedschappen en de Kress robotmaaier is daar geen uitzondering op.

Deze robotmaaiers zijn uitgerust met een krachtige motoren en geavanceerde sensoren die ervoor zorgen dat de maaier probleemloos door je gazon navigeert en alle hoeken en randen bereikt. Het apparaat is ook uitgerust met verschillende handige functies, zoals de mogelijkheid om zones in te stellen en de maaihoogte aan te passen, waardoor je volledige controle hebt over het maaien van je gazon.

2023 is de laatste grote mijlpaal in de bijna honderdjarige geschiedenis van het merk. Kress lanceert namelijk de 8-minuten CyberSystem, een batterijsysteem van de volgende generatie dat de snelste laadtijden ter wereld biedt.

https://www.kress.com/nl-nl/